najaarswandeling 01-10-2017

 
Najaarswandeling op zondag 1 oktober 2017
bij Kasteel Groeneveld te Baarn
De inschrijving is gesloten !
 

Graag nodigen wij u en uw Westie(s) uit met ons te komen genieten op onze Najaarswandeling die dit jaar plaatsvindt op zondag 1 oktober a.s.

Wij zijn te gast bij Kasteel Groeneveld te Baarn (een hele mooie 18e eeuws buitenplaats), waar wij u rond 11.00 uur welkom heten met koffie/thee en wat lekkers.

                   


Om 11.45 uur gaan we met de hondjes door de prachtig aangelegde kasteeltuin wandelen. Dit gebied is in eigendom van Staatsbosbeheer. Het park rondom het kasteel is aangelegd in Engelse landschapsstijl, met mooie waterpartijen en beken. De paden zijn vlak, goed begaanbaar en overzichtelijk, en regelmatig voorzien van bankjes. De honden mogen in het park rondom het kasteel loslopen en er zijn ook een aantal plekken waar ze goed het (ondiepe) water in kunnen! Er is een mogelijkheid om, als de wandeling voor uzelf of voor uw hond te zwaar is, de route in te korten.


Na de wandeling kunt u genieten van een heerlijke lunch, bestaande uit 2 luxe belegde broodjes, een broodje kroket en onbeperkt melk, jus d’orange en karnemelk. Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is er een kindermenu (friet + kroket) beschikbaar.

                         


 

 

Wij hopen weer velen van u te mogen begroeten tijdens deze dag.

U kunt zich opgeven via het  inschrijfformulier najaarswandeling

De inschrijving sluit op 17 september. De inschrijving is gesloten.

 

Er is 1 "maar”, er is bij slecht weer geen mogelijkheid om met onze groep binnen te zitten. Mochten de weersvoorspellingen echt heel slecht zijn, zullen wij deze dag 2 dagen van tevoren kunnen annuleren. In dit geval storten wij uiteraard het betaalde inschrijfgeld aan u terug! We hopen natuurlijk gewoon op een prachtige najaarsdag!!

 

 

 

De kosten voor leden van de WHWTCN zijn € 17,50 per persoon. Kinderen van 4 tot 11 jaar € 10,00 per kind. Wilt u dit gelijktijdig met uw reservering overmaken?

 

(de kosten voor niet-leden zijn € 22,50 per persoon, en voor kinderen € 12,50).

 

 

 

Restitutie bij niet-deelname is helaas niet mogelijk. Deze dag is niet toegankelijk voor loopse teefjes om de rust in de groep honden te bewaren.

Volgt u de meest recente ontwikkelingen van deze Najaarswandeling via onze Facebookpagina en op onze website .


    

 

Graag tot ziens op Kasteel Groeneveld te Baarn!